Overig Loonwerk

Halfverhardingsfrees HEN WPF 100 met smalspoortrekker Fendt 209

De frees is een smalle machine die de slijtlaag van het profiel weer strak, vlak en drainerend maakt. Met de aanbouw-Hen WPF 100 kun je een beschadigde slijtlaag frezen, mengen en weer in profiel leggen. Bij een werkbreedte van 100 cm en een instelbare diepte tot 12 cm kun je fantastisch werk leveren op een aardvochtig slijtlaag.

De machine werkt het losgemaakte materiaal onder naar voren; de freesas draait namelijk tegen de rijrichting in. Kleinere kuilen worden meteen gevuld. Al het losgemaakte materiaal blijft binnen de glijsloffen, die ook de functie hebben om een gelijk niveau van aanhechting te krijgen met bijvoorbeeld het asfalt van een wegdek. Vervolgens wordt het losgemaakte materiaal verdicht door een hydraulisch aangedreven trilplaat. Daardoor komt het er mooi vlak bij te liggen.

Onkruidborstel

Onze onkruidborstel is door zijn grote werkbreedte van 3 meter zeer geschikt om grote oppervlakten te borstelen. De staalborstels vegen het onkruid tussen de klinkers weg en laten het zand zitten, waardoor het er weer strak uit komt te zien.

Na het borstelen word de werkplek schoongeveegd en ligt uw parkeerterrein er weer netjes bij.

Sneeuwschuiven en zoutstrooien

Wij staan 24uur per dag en 7 dagen per week klaar om bedrijventerreinen sneeuw- en ijsvrij te houden. 

Vacu├╝mtank

Wij beschikken over een 6m3 en een 10m3 vacu├╝mtank welke zeer geschikt is voor riool- en IBAonderhoud.